El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IES Pare Arques de Cocentaina nominat per dos curtmetratges al MICE València 2019

Fotograma del curtmetratge «Comunica't».

Aquests dos curtmetratges també opten al Premi del públic que per poder guanyar necessiten visites als vídeos, ja que comptabilitzen les visualitzacions per usuari. Pots accedir des d'ací: «Comunica't» i «El Conserge».

Els curtmetratges «Comunica't» i «El Conserge», realitzats pels alumnes de 1r de batxillerat en l'assignatura optativa de música, opten al premi MICE autonòmic en la secció Batxiller i Cicles Formatius.

El passat 17 de gener l'IES Pare Arques de Cocentaina va presentar, en un acte familiar, els seus dos curtmetratges nominats en la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) de València 2019 en la categoria autonòmica. Aquests curtmetratges han sigut realitzats pels alumnes de 1r de Batxillerat durant el curs escolar 2017-2018 en l'assignatura optativa de música impartida pel professor Josep Alcover.

Per una banda, el curtmetratge «Comunica't», amb guió original de l'escriptor i professor de filosofia Josep Martínez, conta com les formes de comunicació canvien amb les noves tecnologies i, sobretot com afecten una parelleta de joves enamorats que necessiten una pantalla en mig per a poder dir-lo.

Per últim, el curtmetratge «El Conserge», dirigit per Roger Garrido i María Gutiérrez, s'ambienta en els anys 80 i conta de manera molt musical com un parell d'adolescents vergonyosos aconsegueixen estar junts gràcies als seus amics barruts i molt de rock.

Els curtmetratges s'han realitzat amb motiu del 50 aniversari de l'IES Pare Arques de Cocentaina i ambdós segueixen una mateixa temàtica, les aules de l'institut contestà.  Podeu veure els curtmetratges íntegrament annexats a la notícia.