El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IES Pare Arques de Cocentaina presenta un llibre pel seu 50 aniversari

Aquest llibre commemoratiu mostra imatges de la història del centre i compta amb relats dels alumnes guanyadors del concurs literari del curs 2017/2018 i una memòria de les principals activitats realitzades durant la celebració dels 50 anys del Pare Arques.

L’IES Pare Arques de Cocentaina ha presentat a la Biblioteca Municipal de la localitat el llibre que commemora els 50 anys del centre. El seu director, Àlex BertomeuMarcela Richart, en representació de l'ajuntament, José Cantó, representant de l’AMPA i Pedro Juan Parra i Alejandro Barber, del Departament de Geografia i Història han explicat de què tracta el llibre.

Imatges de la seua història, relats d’alumnes guanyadors del concurs literari del curs 2017/2018 i una memòria de les principals activitats que s’han realitzat per a aquest aniversari són alguns dels continguts.

A més, es va recordar la figura d'Enric Moltó, antic alumne i professor de Geografia i Història, que va ser l’impulsor d’aquesta celebració, però que malauradament ens va deixar l’any passat.

Per a finalitzar l’acte, es van regalar exemplars del llibre als assistents