El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IES Pare Arques guanyador del concurs ‘Mostra la Ciència en vídeo’ convocat per la UPV

Alguns dels participants han visitat els laboratoris del Grau d'Enginyeria Química del Campus.

El centre contestà IES Pare Arques ha guanyat el primer premi del concurs 'Mostra la Ciència en Vídeo', certamen convocat per sèptima vegada pel Campus d'Alcoi de la UPV amb vocació de divulgar la física i la química mitjançant l'expressió audiovisual.

L'objectiu del concurs era desenvolupar un vídeo de 3 o 4 minuts amb el qual mostrar un experiment relacionat amb la física o la química, realitzat en els laboratoris del centre d'estudis de l'alumnat participant. El Pare Arques ha presentat el projecte guanyador (Microscopi Bucal) dins de la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior, amb el grup format pels alumnes Pau García i Chengheng Lichen, dirigits pel professor Pau Sanchis. El Col·legi alcoià Sant Roc ha quedat tercer en aquesta categoria.

En la categoria d'ESO i Cicles Formatius de Grau Mitjà ha aconseguit la victòria un grup d'alumnes del col·legi La Milagrosa d'Ontinyent. Després del lliurament de premis, alguns dels participants han visitat els laboratoris del Grau d'Enginyeria Química del Campus.

El certamen ha nascut fruit de la col·laboració del Grau d'Enginyeria Química del Campus d'Alcoi de la UPV, en col·laboració amb la Setmana de la Ciència i la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement, han organitzat el VII Concurs 'Mostra la Ciència en vídeo'. Adjuntem a continuació els dos treballs guanyadors.