El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IES Pare Vitòria garantia d'èxit en l'ensenyament en Alcoi i comarca

IES Pare Vitòria
  • La Jornada de Portes Obertes de l’institut se celebra el pròxim dimecres 30 de març a les 10.00 h o a les 19.30 h i es requereix confirmació prèvia per complir amb el protocol de la Covid-19 al següent telèfon: 966528115.

El pròxim dimecres 30 de març, l’IES Pare Vitòria, obre les seues portes per a ensenyar a les famílies i possibles futurs estudiants totes les instal·lacions i donar informació de la seua oferta educativa.

La Jornada de Portes Obertes de l’institut se celebra el pròxim dimecres 30 de març a les 10.00 h o a les 19.30 h i es requereix confirmació prèvia per complir amb el protocol de la Covid-19 al següent telèfon: 966528115.

Durant les jornades s'explicarà l’oferta educativa així com les activitats de gran prestigi que realitza el centre. Cal recordar l’oferta educativa de l’IES Pare Vitòria: ESO, Batxillerat d’Humanitat, Científic i Genèric (amb excel·lents resultats en selectivitat), Batxillerat Nocturn (amb atenció individualitzada i compatible amb el treball), Formació professional de la família Química, d’Agrojardineria, d’Educació i Control Ambiental (amb alt percentatge de contractació), i FP DUAL.

A banda d’aquesta àmplia oferta educativa, cal destacar que l’IES Pare Vitòria obté anualment excel·lents resultats en selectivitat, li presta atenció a la diversitat, és un centre UNESCO, realitza intercanvis amb altres països gràcies al programa Erasmus + i és un centre d’ensenyament públic i de qualitat.