El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IES Pare Vitòria inicia la 39a Setmana Cultural aquest dilluns 7 de febrer

Totes les activitats, tallers, conferències i dinàmiques les podeu consultar a aquest enllaç.

És una de les activitats més consolidades dins de l’educació alcoiana. Es tracta de la Setmana Cultural de l’IES Pare Vitòria. Enguany se celebra del 7 a l’11 de febrer amb activitats variades dirigides a escolars i al públic en general. Aquesta activitat arriba a la 39a edició.

Els principals actes del 7 de febrer són l’obertura oficial amb la presència del poeta Pep Sou; de l’escriptor i antic professor del centre, Jordi Botella; dels regidors Lorena Zamorano, Jordi Silvestre i Alberto Belda; també assistirà l’alcalde, Toni Francés; en representació del Pare Vitòria participarà el seu director, Toni González; i Miguel Soler, secretaria autonòmic d’FP. Serà a les 12 h al Saló d’actes.

A més, també aquest dilluns, el president de la Cambra de Comerç, Pablo de Gracia, participa en l’acte d’obertura d’FP. Aquest serà a les 18:30 h al Saló d’actes del centre educatiu. Acompanyant a De Gracia estaran Toni González, com a director de l’IES; i Manolo Gomicia, actual director general de Formació Professional de la Conselleria d’Educació.

Totes les activitats, tallers, conferències i dinàmiques les podeu consultar a aquest enllaç. Entre altres activitats, es poden destacar la ‘Performance Pep Sou’. En aquesta activitat participen tots els grups de Batxillerat i serà el dijous 10 de febrer a les 12 h al Saló d’actes. Una de les últimes activitats serà el concurs Kahoot’s divendres 11 de febrer a partir de les 8 h. En aquesta participen els estudiants de 1r i 2n de Secundària.