El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IES Pare Vitòria organitza la seua jornada de portes obertes aquest dimecres 24 de març

IES Pare Vitòria / AM

Per visitar el centre aquest dimecres 24 de març, reserva cita prèvia al telèfon 96 652 81 15

El centre educatiu celebra les seues Jornades de Portes Obertes per mostrar tot el seu potencial i innovació educativa a l'ESO, Cicles formatius i batxillerat nocturn i diürn. Per visitar el centre aquest dimecres 24 de març reserva cita prèvia al telèfon 96 652 81 15. La visita compleix amb tots els protocols sanitaris derivats de la Covid-19.

Aquest dimecres, l'IES Pare Vitòria obre les seues portes a famílies i futurs estudiants. El centre compta amb batxillerat nocturn i diürn, per tal d'adaptar-se a tots els perfils d'estudiants. En el batxillerat nocturn l'assignatura aprovada no es torna a cursar, i et permetrà compatibilitzar treball i estudi. A més compta amb excel·lents resultats en selectivitat.


Per als alumnes que també compatibilitzen els seus estudis amb el Conservatori Joan Cantó de Música, ambdós centres tenen coordinació horària. En l'ESO, el Pare Vitòria cursa optatives relacionades amb robòtica i iniciació a l'alemany. La formació professional també és clau a l'institut alcoià. Ofereix el Cicle formatiu grau mitjà i superior de la família química, Cicle formatiu de grau mitjà de la família agrària de jardineria, i Cicle formatiu de grau superior d’Educació i Control Ambiental.


L'IES Pare Vitòria d'Alcoi compta amb moltes distincions. Una de les més representatives és que és centre associat UNESCO. Els seus alumnes poden eixir completament formats, ja que fomenten estades a l’estranger amb els programes internacionals Erasmus+.