El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IES Pare Vitòria viatja a Bèlgica gràcies al programa Erasmus +

Fotos facilitades pel Pare Vitòria
  • Aquesta activitat s’ha pogut realitzar gràcies al finançament europeu adjudicat per al programa europeu Erasmus +, on l’IES Pare Vitòria és centre acreditat fins a l’any 2027.

17 alumnes de batxillerat de l’IES Pare Vitòria han realitzat un intercanvi amb un centre escolar belga de la població de Kasterlee, situada a la regió de Flanders.

L’activitat va començar el passat mes d’abril quan l’institut alcoià va rebre els alumnes belgues acompanyats de dues professores. Ara els alumnes alcoians ha realitzat la seua visita a Kasterlee també acompanyats per dos membres del departament d’anglés del centre. Les activitats es van realitzar entres els dies 17 i 24 del passat mes de setembre.

Els alumnes han viatjat a terres flamenques dins de la setmana internacional de l'institut Sancta Maria Kasterlee i han dut a terme un projecte de cooperació internacional amb nombroses activitats com ara entrevistes a la ràdio, kayaking, visites a Amberes i Brussel·les i exposicions de treballs.

Els estudiants alcoians, a més, han conegut de primera mà com viu una família belga i han utilitzat la bicicleta per als seus desplaçaments.

Les impressions finals dels alumnes i les seues famílies han estat molt positives i els professors del Pare Vitòria esperen poder repetir aquesta experiència en el futur. Aquesta activitat s’ha pogut realitzar gràcies al finançament europeu adjudicat per al programa europeu Erasmus +, on l’IES Pare Vitòria és centre acreditat fins a l’any 2027.