El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IES Serra Mariola de Muro, guanyador d'un concurs de programació organitzat per la UPV

Josep Tormo i Iván Gilabert (centre), guanyadors del primer premi.

Es tracta del Concurs de Programació mitjançant l'eina App-Inventor en la seua modalitat B.

Han participat 12 instituts amb 63 projectes, 17 professors i 183 alumnes de 9 municipis de les províncies d'Alacant i València.

Josep Tormo i Iván Gilabert, de l'IES Serra Mariola, han estat els guanyadors de la 8a edició del Concurs de Programació mitjançant l'eina App-Inventor. L'activitat es troba englobada dins de la programació habitual de la Setmana de la Ciència, i organitzada pel Campus d'Alcoi de la UPV.

El 2° premi ha recaigut en els alumnes Juan García, Alicia Jiménez, Alejandro Espinosa i Laura Ruiz, de l'IES Mediterrània de Benidorm. El centre d'Alcoi millor qualificat ha sigut el CIP FP Batoi, una quarta posició fruit del treball d'Ulises Satorre.

En la 8a edició de la modalitat 'B' han participat 12 instituts de Secundària i FP de 9 municipis (Alcoi, Cocentaina, Muro, Ontinyent, Banyeres de Mariola, Sant Vicent del Raspeig, Benidorm, Gata de Gorgos i València). Els 63 projectes presentats han estat creats per 183 alumnes tutoritzats per 17 professors. Per primera vegada s'ha pogut seguir en directe per Facebook Live i el servei de streaming de la UPV.

El concurs, que organitza el Grau en Enginyeria Informàtica del Campus d'Alcoi de la UPV, compta amb la col·laboració de la Càtedra "Alcoi Ciutat del Coneixement" signada amb l'Ajuntament d'Alcoi i amb el patrocini, un any més, de l'empresa Diagram Programari.