El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'impuls dels ecommerce en aquesta època

  • Els usuaris també s'han adaptat a aquesta nova realitat i, ara, cada vegada és més comú rebre la compra directament a la teva casa.
  • Ofilan ha estat una de les empreses que més ràpidament s'han adaptat als nous canvis per a oferir una compra segura, ràpida i senzilla.

Comprar a Internet és la tendència que està més a l’alça aquest 2020. A causa de la pandèmia que hem viscut, la gran majoria de botigues s'han adaptat per a poder realitzar compres online i que, així, els seus productes arribessin als seus clients.

En el cas de les papereries o establiments dedicats al material escolar, Ofilan ha estat una de les empreses que més ràpidament s'han adaptat als nous canvis per a oferir una compra segura, ràpida i senzilla.

Els ecommerce en aquests temps estan a l’alça i, a aquest article, hem volgut analitzar tots els avantatges que les compres online poden oferir als consumidors.

 

7 avantatges de comprar per Internet en un ecommerce

La crisi del COVID ha fet que moltes empreses haguessin de modernitzar-se i millorar la seva presència online. Això ha fet que les botigues tradicionals comencessin a oferir els seus productes de manera digital perquè les seves vendes no es veiessin perjudicades. També els usuaris s'han adaptat a aquesta nova realitat i, ara, cada vegada és més comú rebre la compra directament a la teva casa.

Però, quins són els avantatges d'aquest nou sistema de compra? Aquí et deixem una llista amb els beneficis més destacats d'aquesta tendència que ha vingut per a quedar-se.

  1. No fa falta que et desplacis de casa per a comprar el teu producte. Aquesta és una dels grans avantatges de les compres online. Podràs fer la teva comanda sense moure't del sofà i rebre'l en pocs dies a la teva casa. Un format còmode i pràctic que avui dia a més és segur.
  2. No importa la ubicació de la botiga. Les botigues tradicionals es nodreixen dels veïns o ciutadans que acudeixen a comprar, per tant, la localització és important. No obstant això, amb el ecommerce dóna el mateix on es trobi el negoci perquè el món digital arriba a tothom per igual.
  3. Preus molt competitius. A les pàgines web solen haver-hi ofertes i promocions puntuals per a fomentar la venda de productes, per tant, és interessant que et subscriguis a les newsletter per a no perdre't les campanyes de publicitat i poder estar al dia de les novetats.
  4. Obertes tot el dia. Una altra dels grans avantatges de les botigues online és que el seu horari d'obertura és complet, estan disponibles en Internet les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any. Aquesta és un gran avantatge per a les persones que volen comprar a hores diferents de l'obertura de la botiga física.
  5. Comunicació ràpida. A més, el món digital també permet que puguis contactar amb les empreses d'una forma més directa, per exemple, amb les xarxes socials, amb la instal·lació de xats d'atenció al client, amb el servei de mailing, etcètera.
  6. No es necessiten diners en efectiu. Totes les compres digitals es fan mitjançant targeta de crèdit, dèbit o monedes virtuals, per això, no hauràs de preocupar-te de passar pel caixer per a treure el diner efectiu, ja que no el necessitaràs.
  7. Coneixes totes les novetats. I, finalment, una altra dels grans avantatges és que els ecommerce aconsegueixen destacar les novetats de forma més notòria i que, així, el client pugui estar a l'última. És un aparador immediat i molt efectiu que permet accedir als últims llançaments del mercat.