El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'incendi a una vivenda d'Alcoi permet descobrir 155 plantes de marihuana

Comisaria Policia Nacional d'Alcoi

A més de les 155 plantes de marihuana en una vivenda del centre, s'ha trobat l'utillatge necessari per al seu cultiu i labors de floració i creixement. 

La Policia Nacional ha detingut a 4 persones per un delicte contra la salut pública. El descobriment de la droga en dues vivendes s'ha produït després d'un incendi en què actuaren Bombers d'Ibi. Durant la labor d'extinció, els bombers van trobar dues plantacions de marihuana a l'interior de dos dels habitatges afectats, la qual cosa va ser immediatament comunicat a les dotacions policials que es trobaven en el lloc.

Ha sigut al centre d'Alcoi on s'han produït els fets. Els mateixos bombers han sigut els que han avisat a la Policia Local d'Alcoi i la Nacional.

Els habitants dels immobles van fugir del lloc i es va haver de custodiar els dos habitatges fins que es va realitzar dos registres domiciliaris amb autorització del jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alcoi, confiscant en el seu interior, a més de les 155 plantes de marihuana, l'utillatge necessari per al seu cultiu i labors de floració i creixement així com diferent documentació per a tractar d'identificar als responsables d'aquestes.

Com a resultat de les perquisicions realitzades pels agents de la Comissaria de la Policia Nacional d'Alcoi i la Policia Local, dies més tard es va localitzar i va detindre a quatre persones, de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 30 i els 40 anys, com a presumptes responsables dels cultius desmantellats, sent posats en llibertat després de la seua declaració en seu policial.