El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'incendi del Preventori d'Alcoi crema 3.000 metres quadrats

Imatge de la Policia Local d'Alcoi
Extingit cap a les 12 de la nit

El Servei d'Emergències de la Comunitat Valenciana ha confirmat que l'incendi que ha afectat al Preventori ja s'ha extingit completament a les 12 d'aquesta passada nit. Segons han confirmat els Bombers de la muntanya, l'incendi ha cremat 3.000 metres quadrats de zona de mont baix i superfície forestal. Gràcies a la ràpida intervenció de tots els efectius l'incendi va estar controlat en poc més d'una hora des que es va iniciar.

Una columna de fum es va poder veure ahir dilluns 18 de juny a migdia des de qualsevol punt d'Alcoi. S'iniciava un incendi en la zona del Preventori d'Alcoi, molt prop del Centre d'Alzheimer Solroja i de la zona on es col·loca el Campament Reial cada 5 de gener. De fet, els bombers van confinar a totes les persones de Solroja per precaució, però no s'ha hagut de lamentar cap dany.

Van arribar a intervindre 3 mitjans aeris 4 vehicles del Parc de La Muntanya, 3 unitats de bombers forestals i 3 autobombes. Gràcies al ràpid desplegament, l'incendi ha pogut ser controlat en poc més de 60 minuts. Durant la vesprada 2 autobombes i 2 vehicles dels bombers forestals es van quedar refredant la zona.

Cal destacar que, segons la Generalitat Valenciana, el risc d'incendi ahir era baix mitjà. Açò és una prova de que no cal relaxar-se perquè els incendis poden aparèixer en qualsevol moment siga quin siga el risc.