El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Liquidació i tancament del CEEI

El CEEI d'Alcoi/AM
Una assemblea extraordinària liquidarà els comptes del CEEI. Des de la Generalitat negocien amb altra entitat perquè el servei es mantinga

El pròxim 2 de maig, i després de 28 anys d'activitat, el CEEI farà liquidació dels seus comptes i tancarà l'entitat. L'escassa viabilitat econòmica per la caiguda d'ingressos han fet inevitable aquest final. Tot i això, des de la Generalitat no es resignen i negocien amb altra entitat perquè no es perda el servici que el CEEI donava a les empreses. Notícia editada: l'assemblea de liquidació del CEEI s'ha ajornat al dilluns 2 de maig

El Centre Europeu d'Empreses Innovadores, el CEEI, tancarà definitivament les seues portes. Una assemblea general extraordinària prevista per aquest dijous 28 d'abril  per al pròxim 2 de maig abordarà la liquidació i el tancament de l'entitat. I és que ni l'auditoria ni el Pla de Viabilitat han donat garanties pel seu manteniment, i el tancament és inevitable.

Tot i això, des de la Generalitat no es resignen a perdre el servei i continuen estudiant diferents vies per a recuperar-lo. De fet, les fonts consultades asseguren que ja s'han iniciat negociacions amb altra entitat perquè oferisca el servei a les empreses que fins ara donava el CEEI.

La situació del CEEI es va fer evident en gener d'enguany, quan va dimitir el seu president i sis dels vocals. El Centre d'Empreses no tenia liquiditat, els bancs no aportaven més crèdits, i no podia facturar per justificar la subvenció que rep cada any de la Generalitat. En eixe moment, l'IVACE - Institut Valencià de Competitivitat Empresarial - com a membre de la Junta Directiva, contracta una auditoria per conéixer la situació en detall, i estudia plans de viabilitat. Però cap pla de viabilitat ofereix garanties suficients. A principis del mes d'abril s'acomiaden a 5 dels 7 treballadors del CEEI, i el pròxim 2 de maig està previst que el centre aprove la liquidació final.

 

Notícia editada: l'assemblea de liquidació del CEEI s'ha ajornat al dilluns 2 de maig