El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lirios Garcia: "Hem de rebaixar la pressió fiscal a les empreses"

Entrevistem a la número 2 del PP per a les eleccions municipals d'Alcoi.

La número 2 del Partit Popular per a les eleccions municipals d'Alcoi, Lirios García, ha desvetllat a ARAMULTIMÈDIA els reptes que planteja la seua formació en l'àmbit de l'economia i l'empresa. Considera la candidata que l'administració pública ha de rebaixar la pressió fiscal a les empreses i oferir una tarifa plana als autònoms.

El programa electoral del PP es donarà a conéixer en els pròxims dies, un programa que tal com reconeix García planteja "mesures molt concretes de suport a la indústria, al comerç i a l'economia en definitiva". En aquesta mateixa línia, considera que les nostres comarques necessiten empreses "valentes, innovadores" i sense por a importar a mercats internacionals. El seu objectiu és que l'estament empresarial puga incrementar el nombre de contractacions per tal d'afavorir que la gent es quede a viure en Alcoi.

A títol personal, la candidata reconeix sentir-se "preocupada" per Alcoi, una ciutat que "necessita un canvi" per a revertir, sobretot, la xifra de l'atur, que actualment supera els 5.000 aturats. Respecte a l'equip que l'acompanya per a les eleccions del 26 de maig, el considera heterogeni, amb una idea de projecte en comú i conformat per persones normals. "Toquem de peus a terra, coneixem la realitat d'Alcoi i tenim idees per a millorar la ciutat" conclou la popular.