El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IVACE lidera a la Comunitat Valenciana la xarxa Enterprise Europe

El conseller d’Economia, Rafael Climent ha afirmat que estos son “elements imprescindibles per a la generació d’ocupació i riquesa econòmica en la regió”.

La xarxa recolza a les pymes en els processos d'innovació i internacionalització, també en sostenibilitat i transformació digital.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), liderat per Júlia Company, coordina la Xarxa Enterprise Europe Network (EENN SEIMED). Es tracta de la major red del món de recolzament a pymes en els seus processos d’innovació i internacionalització, sostenibilitat i transformació digital.

El conseller d’Economia, Rafael Climent ha afirmat que estos son “elements imprescindibles per a la generació d’ocupació i riquesa econòmica en la regió”. La direcció de ENN SEIMED està formada per entitats com el Consell de Cambres, la Cambra de València, la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores, la Universitat d’Alacant, la Confederació Empresarial Valenciana i InfoMurcia.

Gràcies a la tasca de la xarxa, els últims 14 anys  s’ha aconseguit que 6.500 empreses hagen accedit a mercats internacionals, més de 3.700 empreses participen en encontres i missions empresarisl i al voltant de 225 empreses hagen posat en marxa consorcis per a participar en programes europeus de I+D+i.

Segons Climent, “l’èxit dels resultats radica en la unió de força, ideees i sinergies i l’aposta de col·laboració de totes les entitats”.