El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IVACE llança beques per a titulats universitaris relacionades amb internacionalització

Ivorra junt a Company i Climent en la visita al poligon de Cotes Baixes / AM
Altre dels requisits és que siguen menors de 30 anys

Podran fer les pràctiques en institucions oficials, organismes multilaterals, bancs multilaterals de desenvolupament, Cambres de comerç, Oficines Econòmiques i Comercials d'Espanya en l'exterior, agències de promoció regional, agències de desenvolupament europeu, i Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea, entre altres. Aixó és part del que ha informat Rafa Climent (Conseller d'Economia) i Júlia Company (directora de l'IVACE) a Màrius Ivorra, actual portaveu de Compromís Alcoi

Joves menors de 30 anys podran beneficiar-se d'unes beques per formar-se com a treballadors experts en comerç exterior. Altre dels requisits és tindre domini de la llengua anglesa de forma parlada i llegida. Podran realitzar les pràctiques en Organismes de promoció de la internacionalització (institucions oficials, organismes multilaterals, bancs multilaterals de desenvolupament, Cambres de comerç, Oficines Econòmiques i Comercials d'Espanya en l'exterior, agències de promoció regional, agències de desenvolupament europeu, i Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea, entre altres). També en empreses adjudicatàries de l'IVACE per a la prestació del servei d'assessorament internacional o a l’oficina de l'IVACE a València.

Compromís Alcoi ha anunciat aquestes beques després que Màrius Ivorra, portaveu de Compromís Alcoi, s'haja reunit amb Rafa Climent i Júlia Company, Conseller d'Economia i directora de l'IVACE, respectivament.

Màrius Ivorra indica que "la internacionalització és allò que les nostres empreses ja practiquen en alguns casos i que serà imprescindible en un futur, i per a nosaltres en Compromís tenim molt clar que aquesta internacionalització de les empreses de la nostra comarca és un actiu que les fa més competitives i fortes davant la competència d'altres territoris, i des de la Conselleria d’Economia, i l’IVACE han apostat fermament per la formació dels nostres joves en aquest sentit, i aquesta línia de beques ho reforça”.