El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

L'IVACE reduirà en un 90% els tràmits per sol·licitar ajudes per a empreses i entitats amb l'aplicació 'Solicit@'

L'aplicació 'Solicit@' estarà disponible a partir de gener, per a les convocatòries d'ajudes de 2019 que estan previstes que es publiquen en el primer trimestre de l'any.

Empreses i entitats només hauran de presentar informació de les seues dades generals la primera vegada que sol·liciten una ajuda. Si ja han demanat ajudes anteriorment, hauran de comprovar a través de l'aplicació que les dades estan correctes i si no actualitzar-los.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, en col·laboració amb l'IVACE, ha creat l'aplicació 'Solicit@' per a simplificar, agilitar i facilitar a empreses i entitats els tràmits a l'hora de sol·licitar una ajuda a les diferents convocatòries de l'Institut.

El procés que es duia a terme fins ara era el de presentar diversos formularis amb les seues dades generals i amb les dades el projecte a realitzar cada vegada que es sol·licitava alguna ajuda. Ara, amb l'aplicació 'Solicit@', les empreses i entitats només hauran d'introduir les seues dades generals la primera vegada que demanen una ajuda. En el cas que ja ho haja fet en anys anteriors o en el mateix any natural, hauran de comprovar que la informació disponible és la correcta. Des de la pàgina web de l'IVACE es podrà accedir a l'aplicació 'Solicit@', introduir el NIF i així revisar la informació que consta en la base de dades està actualitzada i si no fer-ho.

Júlia Company, directora general de l'Institut, assenyala que "'Solicit@' suposa un pas més en l'estratègia de la conselleria d'Economia i de l'IVACE d'acostar de manera àgil i eficient l'administració al ciutadà". A més, afegeix que "volem que cada vegada més empreses i entitats compten amb l'IVACE a l'hora d'emprendre nous projectes innovadors, d'eficiència energètica, per a fer-se lloc en nous mercats i per a promocionar un entorn de qualitat dotat amb els serveis i infraestructures adequats. I per a açò hem de facilitar-li al màxim els procediments".