El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IVAM CADA acull una actuació de l’alumnat del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts

L’alumnat ha creat un programa de concerts amb el qual aconsegueixen integrar les programacions pròpies amb les propostes expositives del IVAM CADA

L'esdeveniment se celebra a l'IVAM CADA el pròxim 4 de març a les 19h amb entrada gratuïta fins que es complete l'aforament. L'actuació és gràcies a l'acord de col·laboració entre l'IVAM i el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts Reina Sofia.

L’IVAM i el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts Reina Sofia tenen un acord de col·laboració que té l’objectiu d’acostar les diferents arts i mostrar la vinculació existent entre elles, aptes per a tots els públics. Reivindiquen amb esta col·laboració la necessitat de treballar en una cultura oberta, polièdrica i plural, així com la importància de la cultura en el desenvolupament de les societats contemporànies.

A l’IVAM CADA Alcoi, l’actuació tindrà lloc el pròxim divendres 4 de març a les 19:00 hores. L’entrada és gratuïta fins completar l’aforament. L’alumnat ha creat un programa de concerts amb el qual aconsegueixen integrar les programacions pròpies, contextualitzant, a través de les peces musicals que s’interpreten en les actuacions, les diferents propostes expositives que es presenten en l’IVAM, tant en la seu de València com en la d’Alcoi.

El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts (Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofía) té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a joves cantants i músics procedents d’Espanya, de la Unió Europea i de la resta del món; preparar orgànicament i estructuralment el cantant líric i afavorir al màxim la seua adequada inserció en el món professional.