El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IVAM-CADA ALCOI acull les jornades "Com fer valdre el Patrimoni Industrial"

Antic Monte de Piedad, edifici que acull actualment l'IVAM-CADA ALCOI

Podeu consultar el programa íntegre de les jornades en aquest enllaç, i en aquest altre accedir al formulari d'inscripció.

Els propers divendres i dissabte, 23 i 24 de novembre, l'associació Alcoi Industrial -Legado Histórico Industrial de Alcoy (LHIA) ha organitzat en el Saló d'Actes del nou IVAM-CADA ALCOI unes jornades sobre "Com fer valdre el Patrimoni Industrial".

L'objectiu de les Jornades no és altre que presentar el projecte 'Alcoi Industrial', les seues línies estratègiques i els projectes que abordarà l'associació en un futur pròxim, tant des d'instàncies públiques com promoguts per la societat civil alcoiana, amb la fi de fer valdre el ric patrimoni històric industrial de la Ciutat d'Alcoi.

Les primeres intervencions seran realitzades per destacats especialistes al món de la gestió del Patrimoni Històric. Els ponents del matí són:

  • Pilar Barraca de Ramos. Consellera Sotsdirecció Gral. de Protecció del Patrimoni Històric. Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
  • Bárbara Cordero Bellas. Coordinadora General d'Hispània Nostra.
  • Jaume Perarnau i Llorens, Director del mNACTEC. Musèu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.
  • Assumpciò Feliu, Vicepresidenta de la AMCTAIC (Associaciò del Museu de la Ciéncia i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya), i expresidenta d'E-FAITH (European FederationAssociations Industrial Technical Heritage).

Ací trobareu un vídeo que vam gravar des d'ARAMULTIMÈDIA amb alguns dels organitzadors de les jornades.