El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IVAM CADA Alcoi adapta protocols per a tornar a obrir

Les exposicions 'Jorge Ballester. Entre el Equipo Realidad y el silencio' i 'La Societat del Rendiment' allargaran la seua presència al centre de cultura alcoià fins a l'agost.

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, l'IVAM CADA Alcoi ha tornar a obrir al públic aquest dilluns 18 de maig. La instal·lació s'ha adaptat a la normativa sanitària actual, i ha hagut de variar sensiblement la seua programació per als pròxims mesos.

Hem parlat amb el regidor de Cultura, Raül Llopis, qui ens ha explicat el protocol que han de seguir les persones que vulguen accedir a la sala. Mascaretes, gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i limitació de l'aforament són algunes de les exigències per als usuaris. D'altra banda, tant la fundació CAM com L'IVAM han hagut d'adaptar les seues exposicions, retirant catàlegs o qualsevol altre element susceptible de ser tocat pels visitants.

Calendari d'exposicions

Ambdues exposicions 'Jorge Ballester. Entre el Equipo Realidad y el silencio' i 'La Societat del Rendiment' allargaran la seua presència al centre de cultura alcoià fins a l'agost. A partir del setembre està previst que s'inicie un nou cicle expositiu, per al qual la planta gestionada per l'Ajuntament acollirà una mostra de vaixelles dissenyades per l'artista José Miguel Piñero.