El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

L'IVAM CADA ALCOI estrena cicle d'exposicions l'1 de març

Façana de l'antic 'Monte de Piedad', actual IVAM CADA ALCOI.

Les exposicions romandran a l'IVAM CADA ALCOI fins al 16 de juny en horari de dimecres a dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius d'11 a 14 h.

Dues noves propostes s'incorporen al centre d'art d'Alcoi, d'una banda 'Tota la ciutat parla d'això', pintura espanyola en la col·lecció de l’IVAM; i de l'altra 'Art-Comportament', de l'incombustible artista alcoià Solbes Arjona.

La inauguració de totes dues exposicions està prevista per a aquest divendres 1 de març a partir de les 20 h, acte amenitzat amb música i a la finalització del qual se servirà un vi d'honor. Les exposicions romandran a l'IVAM CADA ALCOI fins al 16 de juny en horari de dimecres a dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius d'11 a 14 h.

'Tota la ciutat parla d'això'

Un dels eixos fundacionals de la col·lecció de pintura espanyola de l'IVAM és el conjunt d'obres d'artistes associats a l'informalisme espanyol, representat per Antoni Tàpies, Manolo Millars i Antonio Saura. En les tres dècades de la seua història, l'IVAM ha anat augmentant aquest patrimoni pictòric amb obres d'artistes nacionals pertanyents a generacions més joves. En aquest sentit, l'exposició presentarà també el treball d'autors que des de València van fer el pas cap a l'abstracció i van fundar el grup Parpalló en 1956.

'Art-Comportament'

La mostra 'Art-Comportament' té un caire tricèfal, ajuntant l'art multidisciplinari que representen Solber Arjona, Lucio Abad i Vicent C.V.D. Spek. Part de la proposta ha recollit el mateix treball creatiu d'Arjona i Vincent, que durant les darreres setmanes han estat creant el seu art a la 'Factoria creativa' municipal a la vista del públic. Aquest particular 'making of' ha estat enregistrat en vídeo i serà reproduït com a part de l'exposició.