El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IVAM CADA Alcoi ja disposa de web

Pàgina inicial del web.

Es pot visitar accedint a aquest enllaç, i està tant en valencià com en castellà.

El web de l’IVAM CADA Alcoi ja està en marxa. Fins al moment tan sols tenia els horaris, ara té informació sobre la seua oferta expositiva. Inclou informació i imatges de totes les exposicions i activitats. També parla de l’edifici i de la factoria creativa.

En la portada del es troba una descripció, així com l’horari, exposicions, activitats i notícies. Té un disseny visual i de fàcil accés. Totes aquestes seccions estan incloses en el menú superior, on també ens trobem l’apartat sobre l’IVAM CADA Alcoi, on informa del ‘Què hi ha’, indicant l'oferta expositiva de cada planta.

Un altre apartat del menú és el de la Factoria Creativa, on es detalla els quatre espais expositius que té: Trama, Ordit, Galeria Media-Art i Sala Media-Art. A més de les accions formatives especialitzades en quatre marques inspirades en la tradició industrial d’Alcoi: Batà Musical, Diable de l’Art, Ordit del Disseny i Teler Comunicatiu.

El web també informa de la història d’aquest edifici modernista i de com es poden fer les visites, tant individuals com per a grups, totes elles gratuïtes.

"Ja tenim el web que mereix aquest gran centre d’Art, tenim un edifici que és referència no tan sols pel seu contingut, també per les activitats que duem i durem endavant. L’IVAM CADA Alcoi serà un dels punts neuràlgics de la capitalitat cultural d’Alcoi i ara gràcies a aquest web, ja podem informar com cal de tot el que oferim", ha indicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.