El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IVAM CADA Alcoi també fa formació en música electrònica

IVAM CADA Alcoi / AM

Totes les activitats són gratuïtes pero cal inscriure's

La música electrònica, la seua història o les tècniques per fer-la possible són alguns dels aspectes que es podran veure als tallers que acull l'IVAM CADA Alcoi durant novembre.

Aquest 12 de novembre serà el segon taller d'introducció al 'Sampling', la tècnica que utilitza 'mostres' de música ja gravada per crear una nova cançó amb eixe so. L'activitat està concertada amb l'IES Andreu Sempere de 10 a 13 h amb Victor Boronat. El 9 de novembre han gaudit de la primera sessió.

Altre taller és 'Història de la Música Electrònica. Dels orígens al present '. La inscripció per aquest és totalment gratuita i se celebrarà el 13 i 27 de novembre amb Carlos Gomis (aka Moondog's son). Presentarà un taller dividit en dues sessions, en què explicarà com i on buscar música, l’origen dels gèneres, els seus temes més essencials, la seua evolució i com es reconeixen en les últimes produccions, a més dels seus híbrids, mutacions i influències amb exemples de vídeo i so en format de taller obert a tothom per crear un mapa i entendre com funciona això de l’Electronic Music.

L'última activitat està dirigida a qualsevol persona interessada en la gravació d'àudio: músics, youtubers, locutors, empreses i/o persones que necessiten generar continguts d'àudio amb qualitat per a màrqueting, publicitat, comunicació, etc… El taller 'Introducció a la gravació d’àudio i configuració del Home Studio' serà el dissabte 14 de novembre amb Álvaro Delgado amb inscripció gratuïta.