El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IVAM CADA celebra una taula redona sobre el disseny valencià

Exposició “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global” / AM

Es podrà assistir de forma presencial demanant plaça per email o telèfon a l’IVAM CADA de València.

A pesar de totes les restriccions l’IVAM vol continuar oferint un programa cultural interessant per tots. Per això aquest 27 de gener realitzarà una taula redona en la qual participaran els artistes Eli Gutiérrez i Vicent Martínez amb Xavier Giner de moderador. Es podrà seguir en directe per Internet.

Aquest dimecres 27 s’hi celebra a l’IVAM de València una taula redona sobre la mostra de disseny exposada en la seua tercera planta des de setembre, “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global”. L'acte serà retransmés per streaming al seu canal de Youtube perquè tot el món puga gaudir d'ella.

Els artistes valencians Eli Gutiérrez i Vicent Martínez, que han exposat algunes de les seues obres durant aquests mesos, parlaran sobre el disseny, la professió i les noves tendències. Tot serà moderat per Xavier Giner, comissari de la mostra. Tant Gutiérrez com Martínez són uns grans exponents del disseny artístic valencià de diferents generacions i resultarà interessant sentir les diferents percepcions i opinions que puguen tindre.

Aramultimèdia va visitar la mostra en el moment de la seua inauguració i al mes de setembre quan es van obrir al públic les visites guiades. “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global” pretén fer veure a l’espectador la importància del disseny darrere dels objectes més quotidians que el rodegen i són part de la seua vida.

Encara que es s'emetrà en directe, també es pot assistir com a públic. Per anar de manera presencial a l’IVAM de València s’ha d’enviar un email a ivam@consultaentradas.com o telefonar al 976004973. Per veure als dissenyadors des de casa serà necessari entrar al canal de Youtube de l’IVAM.