El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IVAM CADA d'Alcoi obrirà el 18 de maig

Es reprén la visita a les exposicions, però encara no les activitats culturals vinculades al museu. Es permetrà un terç de l'aforament i s'està dotant a tots els museus valencians de material per assegurar les mesures de seguretat, distància i higiene tant de personal com de visitants. 

La Conselleria de Cultura ha anunciat que el pròxim dilluns 18 de maig obriran de nou les portes els museus valencians de la Generalitat. I ací s'inclou l'IVAM CADA d'Alcoi. Es concretarà a poc a poc les mostres que es podran vore, però la norma general és que s'allarguen totes les exposicions que estaven en el moment en el qual es van tancar els museus per l'Estat d'Alarma. 

Cultura també ha decidit que tots els espais museístics de la Generalitat seran d'entrada gratuïta el que resta de 2020. Pel que fa als treballadors, s'incorporaran els equips de sala, d'informació a visitants i seguretat. 

Recordar que, de moment, tan sols estarà permés un terç de l'aforament de les sales, i que es reprén la visita a exposicions però no les activitats culturals. També, segons cultura, "s'està dotant de material per tal de poder assegurar les mesures necessàries de seguretat, distància i higiene tant del personal com dels visitants".