El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IVAM CADA Alcoi presenta la programació de setembre

Filant idees, teixint art / Alfredo Llorens

Totes les activitats seran gratuïtes.

Art, música, fotografia i cinema són alguns dels temes que es treballaran durant la programació de setembre.

La primera de les activitats tindrà lloc aquest 9 de setembre, a les 20 h, amb la presentació del projecte de Mauro Pastor, sota el nom de 'Art Olímpic'. A més a més, en el cas que no pugueu assistir, tindreu la possibilitat de vore una retransmissió des de l'Instagram de @gallerycientenux.

Per al dia 14, 21 i 28 també de setembre es realitzaran visites guiades de l'exposició 'Filant Idees, Teixint Art'. Amb un aforament de 30 persones com a màxim, 1 hora de duració i en el que cal realitzar la inscripció 15 minuts abans de l'inici de les visites a l'aparador d'informació.

El cinema també té un espai dedicat a l'IVAM CADA Alcoi. Podrem gaudir de 'L'últim' (1924) de Murnau, per al dimecres 18 a les 21.30 h, i també la pel·lícula 'El circ' (1928) de Chaplin, el dijous 19 a les 21.30 h. Cal destacar que aquesta activitat està lligada a la celebració de la Fira Modernista entre el 16 i 22 de setembre. Dins d'aquesta setmana, també entra la competició del Ral·li Fotogràfic Modernista.

Cal dir que des de fa un temps porta en exposició 'El somni de la pantalla', d'Ana Esteve Reig, i caldria fer-li una visita abans que finalitze, ja que l'obra es tancarà per al dia 26 d'octubre. També es realitzarà un taller d'escriptura de cançons, que entra dins de les Activitats Premis Llançadora 2019, impartit per Estela Tormo, del grup Júlia. Però per ara el taller no compta amb cap data confirmada.