El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Llana i Asturianos lluitaran pel 'mundial' de cotos de Mig Any 2017 d'Alcoi

Asturianos - Chano / ASJ
La final serà en els Verds el dimecres 18 d'octubre a les 20:15 h

Una de les filaes serà l'encarregada de destronar als actuals campions, la Filà Maseros. La setmana del Mig Any també té altres actes com és la presentació de càrrecs, la presentació del Sant Jordiet i el concurs d'olleta a la Glorieta

Ja es coneix quina serà la final del campionat de cotos del Mig Any Fester. La final del campionat mundial es jugarà a la Filà Verds (Capità Moro) el dimecres 18 d'octubre a partir de les 20:15 hLlana i Asturianos, una filà mora i altra cristiana, s'enfronten i només pot quedar una.

La Filà Llana ha guanyat per 1-3 als Muntanyesos. Més contundent ha sigut el triomf dels Asturianos als Chanos per 3-0. Una de les filaes serà l'encarregada de destronar als actuals campions, la Filà Maseros com podeu veure a aquest vídeo. ARAMULTIMÈDIA estarà a la final de cotos i oferirà un resum en vídeo.

Aquest mitjà digital està fent un complet seguiment del Mig Any Fester d'Alcoi i oferirà, a banda del vídeo de la final, la presentació de càrrecs, la presentació del Sant Jordiet i el concurs d'olleta a la Glorieta. AM també ha estat a Fontilles per oferir un complet vídeo de l'Entrada amb entrevistes amb protagonistes.