El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Llarga vida a les campanes de l'Ermita de Beniarrés. El toc manual de campanes aspira a convertir-se en Patrimoni de la Humanitat

El 21 d'abril a les 12 h se celebra un toc manual de campanes a tota Europa simultàniament

El dissabte 21 d'abril a les 12 h se celebra a tota Europa un toc manual de campanes per tal de reivindicar aquesta acció com a Patrimoni de la Humanitat i que no es perda en el temps. ARAMULTIMÈDIA ha pogut gaudir d'aquesta impressionant experiència de veure 3 campanes en moviment a pocs metres. Tot al vídeo

L'Ermita del Santíssim Crist dels Afligits de Beniarrés és una de les poques a les nostres comarques que encara manté el toc de campanes manual. Des de fa vora 60 anys, Isidoro Crespo toca les 3 campanes, que ha tingut la sort de torbar-se amb Josep Jordà, un jove del municipi que té la intenció de continuar amb aquesta tradició centenària.

El dissabte 21 d'abril a les 12 h se celebra a tota Europa un toc manual de campanes per tal de reivindicar aquesta acció com a Patrimoni de la Humanitat i que no es perda en el temps. Josep Jordà té comptabilitzats vora 1.000 campanars que participen en el vell continent.

ARAMULTIMÈDIA ha pogut gaudir d'aquesta impressionant experiència de veure 3 campanes en moviment a pocs metres. Tot al vídeo.