El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Llargues cues de vehicles per passar els controls d'accés a Alcoi

  • Ens arriba un vídeo de Mónica Pascual Calafí enregistrat a l'avinguda Joan Gil Albert, on s'aprecia una llarga caravana de vehicles a l'hora d'eixir d'Alcoi.
  • Els controls s’estan realitzant 24 hores en els accessos Sud, Nord i la carretera a Banyeres.
  • El passat dijous la Policia Local va interposar 10 denúncies per transitar de forma injustificada.

Arran de la intensificació dels controls per a evitar els desplaçaments innecessaris, els principals accessos a la ciutat han despertat amb llargues cues de vehicles que intentaven eixir i entrar a Alcoi. L'operatiu policial s'assegura així que els vehicles estiguen circulant per causes justificades, -entre altres- anar a treballar, acudir a centres mèdics, o adquirir aliments.

A partir d'aquest dijous s'han intensificat els controls a vehicles tant per als accessos com a les eixides de la ciutat d'Alcoi. Els controls s’estan realitzant 24 hores en els accessos Sud, Nord i la carretera a Banyeres. La Policia Local i la Nacional de manera coordinada tracten així d'impedir els desplaçaments innecessaris, especialment a les segones residències, o injustificats. El passat dijous la Policia Local va interposar 10 denúncies per transitar de forma injustificada.

No es tracta d’una mesura excepcional de la nostra ciutat, s’està realitzant en molts municipis seguint les indicacions decretades per així tractat d’evitar la propagació del Covid-19. Per a nosaltres la seguretat de la ciutadania és primordial, i és necessari recordar que no es pot circular si no és per una causa de primera necessitat”, explica el regidor de Seguretat, Raül Llopis.

Els conductors i conductores que tinguen causes justificades per als seus desplaçaments (motius laborals, mèdics, de cures...) hauran de portar amb ells documents que així ho acrediten. En cas contrari, les autoritats poden negar-los el pas i, fins i tot, interposar les pertinents sancions per 'moviments injustificats'.

Aquests controls seran permanents durant els pròxims dies en totes les eixides, en direcció a Alacant, València i també Banyeres.

Caravana de vehicles al carrer Alacant

Embús a l'accés d'Alcoi per la rotonda nord