El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lliga igualada després de 6 Jornades i 1a derrota de l'ARAMULTIMÈDIA FS

L'ARAMULTIMÈDIA FS

No hi ha lliga el cap de setmana del 3 i 4 de novembre amb motiu de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

No es pot guanyar sempre i, tot i fer un bon partit, en aquesta jornada 6 ha aplegat la primera derrota de la temporada per a l’ARAMULTIMÈDIA F.S. que va caure derrotat davant l’Aiudo Team per quatre gols a zero.

El partit ha començat amb la tònica habitual per a l’ARAMULTIMÈDIA, ja que una setmana més va costar que l’equip agafés el ritme del partit i la falta de concentració inicial va propiciar el primer gol de l’Aiudo en el primer minut. No obstant això, l’ARAMULTIMÈDIA ràpidament va muntar la intensitat del seu joc i va gaudir d’oportunitats per aplegar al descans amb algun gol.

En la segona meitat es repetia la història i al primer minut l’Aiudo Team posava el 2-0 al marcador. Aquest fet complicava el partit i encara ho complicava més que, en dues ocasions, un jugador de l’ARAMULTIMÈDIA veguera la segona targeta groga. A més a més l’Aiudo va saber aprofitar les seues ocasions i contra un ARAMULTIMÈDIA bolcat a l'atac i amb un jugador menys va aconseguir el 3-0 i el 4-0 definitiu.

Aquesta derrota fa que per gols l’ARAMULTIMÈDIA perda la primera plaça que actualment ocupa el Promonova-Santa Ana, en una divisió on del primer al nové tan sols es distancien 2 punts.

La pròxima setmana no hi haurà partits a la lliga comarcal de futbol sala amb motiu de la festivitat de tots sants i la fira de Cocentaina, així que el pròxim partit serà el 10-11 de novembre davant l’Alqueria d’Aznar.