El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lliga PRO: Poca informació sobre els diners que repercutirà a l'Alcoyano

  • El Deportivo juga diumenge a le 19 hores a Andorra. Si guanya, es clava de ple en la lluita per l'ascens
  • Parras: "No anem d'excursió", davant el pensament que la plantilla s'haja relaxat una vegada ascendit a la Pro.

Toni Justicia ha acudit aquesta setmana a la Federació espanyola de Futbol, a Madrid, per conèixer més dades del que serà la primera divisió semiprofessional i a la que el Deportivo ha accedit per mèrits propis. L'Alcoyano compleix amb totes les normes establertes, però es tornà a casa sense conéixer quants diners li aportarà la nova categoria. Els de Parras es juguen el play off a Segona A diumenge a les 19 en Andorra.

Els de Vicente Parras tenen diumenge (19 hores) una gran oportunitat -potser l'última- de lluitar per l'ascens a Segona A. Per a optar-hi, hauria de guanyar al Principat a l'equip presidit per Gerard Piqué i en el qual juga el porter, Bañuz, meta alcoianista en els últims anys en els quals militaren en Segona B i fins que baixaren a tercera.

Parras té confiança en els seus homes als qui ha demanat total implicació per a optar a eixe play off. Ha estat molt contundent en assegurar que "no anem d'excursió" davant el pensament que la plantilla s'haja relaxat una vegada ascendit a la Pro.

Recordem que l'Alcoyano ha perdut (2-1) el primer partit de la lligueta contra el Barça B, i va empatar diumenge passat al Collao davant del Nàstic de Seligrat. Recupera a Mourad en la davantera després d'complir una setmana de sanció.

Lliga Pro

Pel que fa a la categoria en la qual -segur- jugarà l'Alcoyano el pròxim any, des del club s'ha informat que el president, Toni Justícia, assistí aquesta setmana a una reunió amb tots els clubs que de moment han ascendit. El Deportivo compleix amb tots els requisits establerts: Camp de gespa natural amb més de 4000 places, il.luminació i altres qüestions que no preocupen en absolut. Però sense notícies de quants diners rebrà cada equip, sobretot en concepte de drets televisius.

Per a l'Alcoyano, segons fonts consultades per AM, resulta fonamental conèixer l'abans possible, l'aportació que rebrà de la Federació, amb la idea de planificar el futur curs. Recordem que el Deportivo podria arrossegar un dèficit que supera el milió d'euros fruit de la gestió de Juan Serrano en els últims anys.