El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lliurats els premis a les millors cartes de Reis XL al Centre Comercial Alzamora d'Alcoi

Lliurats els premis / Maria Gutiérrez
El jurat s'ha vist "sorprés" per "l'acollida, el nombre i la qualitat de les missives"

Dies després que els Reis d'Orient hi hagen passat per Alcoi, s'ha donat a conèixer quins han sigut els premiats en el concurs de millors cartes XL, organitzat per l'Esquadra de Negres dels Verds i l'Associació Cultural Samarita. Dins la notícia podeu consultar la galeria de fotos

Dies després que els Reis d'Orient hi hagen passat per Alcoi, s'ha donat a conèixer quins han sigut els premiats en el concurs de millors cartes XL, organitzat per l'Esquadra de Negres dels Verds i l'Associació Cultural Samarita. L'acte de lliurament de premis ha tingut lloc a l'última planta del Centre Comercial Alzamora d'Alcoi. Les cartes estaran exposades fins al diumenge 28 de gener. ARAMULTIMÈDIA ofereix aquesta galeria d'imatges.

El primer premi ha estat atorgat a Silvia Arratia i familia. El regidor de Festes, Raül Llopis, ha fet l'entrega del guardó, dotat d'un diploma i 200 euros en compres en el Centre Comercial Alzamora. El segon premi ha sigut per a Raquel Garcia i família, dotat de 100 euros en compres en la superfície comercial i un diploma. Ho ha entregat el nou president de l'Associació Cultural Samarita, David Ponsoda.

També s'ha donat un accèssit especial que no estava contemplat a les bases del concurs. Aquesta ha estat atorgada a Penélope Sirvent i a les seues amigues. Amb elles ja vam parlar el 4 de gener.  El premi consisteix en Panatone XL del reboster internacional Torreblanca i l'ha entregat José Vicent Antolí, membre de l'esquadra de negres dels Verds 2018.