El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lliurats els premis a les millors empreses i idees gràcies a la Mancomunitat

La valoració per part del gerent de la Mancomunitat, Arnaldo Dueñas, i del seu president, Blas Calbo, ha estat molt positiva malgrat la situació sanitària que viuen les nostres comarques.

Les millors empreses, idees i projectes ja tenen el seu premi gràcies a la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat. La novena edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors ha atorgat 4.200 euros en premis.

Els guardons han sigut lliurats en un acte a l'Àgora on s'han respectat totes les mesures sanitàries i s'ha adaptat a la situació actual. Les iniciatives guardonades inclouen propostes de tipologies molt variades, centrades en posar en valor els productes de proximitat, generar ocupació a les comarques i promoure valors mediambientals sòlids. ARAMULTIMÈDIA ofereix un complet vídeo de l'acte. La valoració per part del gerent de la Mancomunitat, Arnaldo Dueñas, i del seu president, Blas Calbo, ha estat molt positiva malgrat la situació sanitària que viuen les nostres comarques. Han participat en l'acte tots els patrocnadors i col.laboradors del premi. 

El Premi Millor Empresa, dotat amb 1.500 €, ha sigut atorgat a Alejandro Ripoll Luna per l’empresa SOS Servicios, una aplicació que permet contractar senzillament i ràpida serveis com cura d’infants i persones majors, neteja, classes particulars, etc., per hores. L’empresa HUGOFRUITS S.L., de Luis Olcina Francés, dedicada a la producció i comercialització de cireres ecològiques i amb base al municipi de Gorga, ha estat guardonada amb el Premi Millor Empresa Eco-sostenible, dotat amb 1.000 €.

A l’apartat de projectes, s’ha seleccionat la candidatura de Karina Santamaría Pavlova, Citrus S.L., una iniciativa per a aprofitar el rebuig de les taronges per a l’elaboració de productes de neteja i higiene, com a Millor Projecte Empresarial, amb un premi de 900 €. El Premi Millor Projecte Eco-sostenible, dotat amb 400 €, ha sigut atorgat a Esteban Ponsoda Priego pel projecte Autoconsumo en pisos, dedicat a l’aprofitament d’espais reduïts a les vivendes per a la instal·lació de tecnologia fotovoltaica. Per últim, el seleccionat com a Millor Projecte Agropecuari o Alimentari, també dotat amb 400 €, ha estat el presentat per Nunzio Longhitano amb el nom Sabores de la tierra, enfocat a l’exportació de productes alimentaris de les comarques.