El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lliurats els premis al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi del Concurs Literari de les aules de la tercera edat

Lliurats els premis al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi del Concurs Literari de les aules de la tercera edat / 'Ajuntament d'Alcoi
Es van presentar 33 obres, de les quals 18 eren poemes i 15, cartes.

Margarita Company i Jorge Calatayud guanyen el Concurs Literari de les aules de la tercera edat i la regidora, Aroa Mira ha fet el lliurament dels premis en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi.

En el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi s'han lliurat els premis del Concurs Literari de les aules de la tercera edat a Margarita Company i Jorge Calatayud. Ha sigut la regidora de Benestar Social, Aroa Mira qui els ha lliurat. El jurat ha estat format per Jacqueline Charron, Carles Cortés i Miquel Cruz.

Aquest concurs es realitza, amb motiu de Sant Valentí, i la iniciativa ha comptat amb una àmplia participació, amb un total de 33 obres presentades, de les quals 18 eren poemes i 15, cartes.

Margarita Company ha guanyat amb 'Sonet de record, sonet d’estima' mentre que el segon va ser per 'Eterno Amor', escrit per Enrique Rodes.

En l'apartat de prosa, el primer premi va ser per 'Correo al cielo', de Jorge Calatayud, mentre que Mari Sari Martí, va aconseguir el segon amb 'De mi no te has olvidado'.

Els guanyadors han llegit les seues obres davant tot el públic que emocionat ha escoltat tot en atenció.

Els premis han sigut un sopar per a dos en el cas dels guanyadors i un bolígraf de disseny per als segons. Cal assenyalar que a banda dels premis principals, tots els participants han obtingut un obsequi, en aquest cas, un llibre que recull tots els poemes i proses presentades al concurs, així com uns bombons amb forma de cor.

Aroa Mira diu que: "Aquesta és una més de les activitats que fem per a les persones majors; aquesta setmana tindrem la festa dels enamorats i la passada vam celebrar Carnestoltes. Cal destacar que aquesta és la cinquena edició d'un concurs que cada any està més consolidat; nosaltres seguirem treballant per aconseguir un temps d'oci de qualitat per a les persones majors, ací tenim un clar exemple, ja que els participants són alumnes de les Aules de la Tercera Edat, que tenen ja 800 alumnes gràcies a l’ampliació de l’oferta formativa que vam fer l’any passat i ha permès duplicar el nombre de matriculats, i que aquest any a més han gaudit d’un taller d’escriptura que els ha fet millorar la seua redacció"