El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lliurats els premis de la 23 edició del Premi Sambori de Narrativa Escolar

Es poden veure els guanyadors per centres educatius ací.

L'entrega dels premis serà el 29 d'abril a les 18h a l'escola de Gaianes. En total s'han presentat 80.000 alumnes de totes les comarques valencianes. En el cas de l'Alcoià i el Comtat el jurat ja ha decidit els guanyadors entre els 2.800 alumnes que han participat.

La Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i el Comtat ha fet públics els guanyadors de la 23 edició dels Premis Sambori de Narrativa Escolar. Es poden veure els guanyadors per centres educatius ací. En total han participat 2.800 alumnes d’infantil, primària, ESO, batxiller, cicles formatius, adults i necessitats educatives especials de l’Alcoià i el Comtat, 80.000 alumnes de totes les comarques valencianes.

Els premis es donaran en un acte el 29 d’abril a les 18h al pati de l’escola de Gaianes i el jurat  que ha decidit els premis ha estat conformat per docents, periodistes i persones del món de la literatura.

A l’acte del lliurament dels premis participarà Dani Miquel amb un concert. Es tracta d’una de les activitats prèvies a la celebració de la Trobada d’Escoles Valencianes que serà en Agres el 21 de maig.