El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lliurats els premis del concurs de teixit Jacquard de la Càtedra AITEX -UPV

Els treballs guanyadors s'exposaran a la Fira Home Textil Premium a la Caja Màgica de Madrid

Una de les primeres activitats que ha organitzat la Càtedra AITEX - UPV ha sigut el primer concurs de disseny i desenvolupament de teixit Jacquard. Primer els participants han presentat els seus projectes. José Millet, vicerector d'emprenedoria i ocupació de la UPV, i Vicente Blanes, Director d'AITEX, han lliurat els premis. ARAMULTIMÈDIA ofereix un complet vídeo del lliurament dels premis i l'explicació els 3 projectes guanyadors. Tot al vídeo.

Una de les primeres activitats que ha organitzat la Càtedra AITEX - UPV ha sigut el primer concurs de disseny i desenvolupament de teixit Jacquard. Primer els participants han presentat els seus projectes. José Millet, vicerector d'emprenedoria i ocupació de la UPV, i Vicente Blanes, Director d'AITEX, han lliurat els premis. ARAMULTIMÈDIA ofereix un complet vídeo del lliurament dels premis i l'explicació els 3 projectes guanyadors. Tot al vídeo.

La Càtedra AITEX - UPV pretén que "els estudiants vegen el tèxtil com un sector amb oportunitats", segons ha destacat Pablo Díaz, director de la càtedra. Els treballs guanyadors s'exposaran a la Fira Home Textil Premium a la Caja Màgica de Madrid del 6 al 8 de setembre.