El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lliurats els Premis Sambori 2021 de la Coordinadora pel Valencià

L'acte s'ha celebrat al Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant

4.200 alumnes de 42 centres educatius han participat en l’edició 23 dels Premis Sambori de Narrativa Escolar. S’han lliurat més de 30 premis. El concurs, organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat, han sigut un èxit un any més.

Els Premis Sambori 2021 de narrativa escolar, han sigut lliurats en acte públic. La sala d’actes del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant ha acollit aquest acte en tres tandes, d'acord amb les normes sanitàries.

En total, s’han lliurat més de 30 premis entre primària (individuals i col·lectius), secundària, batxiller i cicles, adults i necessitats educatives especials. En total, han participat 4200 alumnes i 42 centres educatius de les comarques de l'Alcoià i el Comtat, fins a un total de 78.000 alumnes en la resta de comarques valencianes.

A l'acte han estat presents Antoni Belda, director del Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant, Elionor Ortolà, vicepresidenta d'Escola Valenciana i Francesc Gisbert, per la Coordinadora pel Valencià.