El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'obertura d'Entença. L'últim regal dels Reis Mags en Alcoi

Paral·lelament també s'està asfaltant el carrer Espronceda durant la jornada d'aquest 8 de gener.

A partir de les 18 h d'aquest 8 de gener està previst que l'últim tram del carrer Entença òbriga definitivament al trànsit, tot després que ahir s'asfaltara la zona i es permetera provisionalment el trànsit de vehicles. El regidor de Territori, Manolo Gomicia, ha confirmat que una vegada es reprenga el trànsit entre els carrers Isaac Peral i Góngora ja no tornarà a haver-hi cap tall circulatori en allò que resta d'actuació.

Recordem que segons les previsions de l'Ajuntament les obres en Entença haurien d'estar finalitzades durant la primera meitat del mes de febrer. Allò que queda per rematar, recorda Gomicia, és "la instal·lació de bancs, papereres, fanals, fibra òptica, càmeres, i la resta d'avanços que es contemplen amb el projecte de ciutat Smart City".

Els treballs d'asfaltat en l'últim tram (des de la Vaguada a Góngora) s'han dut a terme en unes poques hores, acurtant així les previsions fetes fa uns dies pel regidor de Territori. Després d'haver-se permés la circulació de vehicles de manera provisional durant la vesprada del dilluns dia 7, aquest dimarts de bon matí s'ha tornat a restringir el pas de vehicles, tot per a permetre que la pintura de la senyalística horitzontal es puga adherir correctament a la calçada. El trànsit es reprendrà una vegada que la calçada dispose de totes les línies i senyals pintades, previsiblement cap a les 18 h.

Un dels elements que crida l'atenció sobre el renovat carrer és la major amplària d'un dels carrils, concretament el de la dreta en el sentit de la circulació. Tal com especifica Gomicia la mesura s'ha pres per facilitar la circulació del transport urbà i de vehicles de gran tonatge.