El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'obra 'Art al carrer' ara és de tots. El seu autor Luis Sanus la cedeix a l'Ajuntament

'Art al carrer', de Luis Sanus
L'obra va ser exposada en la mostra especial "Art al Carrer", per a celebrar la capitania de la Llaganya

L'artista va aquesta donació per agrair "la tasca desinteressada que l'Ajuntament realitza en favor de la cultura", i "molt especialment la del regidor Raül Llopis, una persona de tracte exquisit i de gran proximitat". Es tracta d'una pintura acrílica sobre llenç que es va exhibir durant l'exposició especial "Art al carrer" amb motiu de la capitania de la Llaganya.

L'artista Luis Sanus ha cedit a l'Ajuntament la seua obra 'Art al carrer', una pintura acrílica sobre llenç sobre Alcoi i les seues festes. Es va exposar el passat mes de març en la plaça de Dins, amb motiu de la capitania de la Llaganya. Després, l'obra també es va exposar a la Fundació Mutua Levante.

Segons expliquen des del consistori, l'artista Luis Sanus fa aquesta donació per agrair "la tasca desinteressada que l'Ajuntament realitza en favor de la cultura, i molt especialment la del regidor Raül Llopis, una persona de tracte exquisit i de gran proximitat". Així, l'obra passa ara a formar part del patrimoni municipal, i podrà ser exposada quan siga necessari.