El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'obra de Lorenzo Ridaura s'apropa als més menuts

Alumnes escolars visiten aquests dies l'exposició sobre l'artista alcoià en la Capella de l'Antic Asil.

Aquest 5 d'octubre la classe de l'IES Pare Vitòria han pogut apropar-se a l'obra de Ridaura, amb una visita guiada que de la mà del comissari de l'exposició, l'historiador Lluís Vidal.

Les visites s'emmarquen dins de l'assignatura d'història, i els alumnes són dividits segons el curs a què pertanyen. Els més menuts participen en una activitat d'scape room, i els majors són objecte de la visita guiada.

L'exposició estarà oberta fins al 27 d'octubre i en ella es mostra un recorregut per les obres més significatives de l'artista i objectes personals provinents tant de col·leccions privades com de la Col·lecció d'Art de l'Ajuntament d'Alcoi.