El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Obra Social de Caixa Ontinyent inverteix 36.000 euros en un vehicle per a l'Associació ADIBI

Obra Social / Caixa Ontinyent

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 14 milions d'euros a obres socials.

L'Associació de Discapacitats i Malalties Rares d'Ibi i Comarca (ADIBI) ja compta amb un nou vehicle adaptat gràcies a la inversió d'Obra Social de Caixa Ontinyent.

El nou vehicle prestarà servei de transport adaptat per a les activitats que organitzen i impulsen. La inversió per part de l'entitat serà de 36.000 euros, que beneficiaran als més de 200 associats, i que permetran millorar la seua qualitat de vida i la dels seus familiars, ja que els possibilitarà accedir als serveis que des d'ADIBI es presten tant a nivell social: informació i orientació, ocupació i formació, campanyes educatives i de sensibilització, accessibilitat i integració, i activitats d'oci i temps lliure; com a nivell sanitari: de rehabilitació i teràpies alternatives.

En l'acte d’entrega del vehicle han participat la presidenta de l'Associació, Fidela Mirón Torrente, i el director de l'oficina que Caixa Ontinyent té a Ibi des de 2017, David Mullor.

Cal recordar que Caixa Ontinyent és l'única entitat financera en la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d'obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris. Una labor social que permet, d'una banda, millorar la qualitat de vida de les persones, i, per una altra, contribuir a la vertebració de la seua zona i evitar la despoblació.

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 14 milions d'euros a obres socials. Una activitat singular que, any rere any i des de la seua fundació en 1884, ha anat aportant recursos i activitats a tot el seu àmbit d'actuació. Segons indiquen des de Caixa Ontinyent, l'obra social disposa de 26 centres en funcionament en 11 localitats, amb 274 llocs de treball directe, desenvolupa anualment prop de 89 activitats, col·labora amb 92 col·lectius i beneficia a 174.000 persones.