El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Obra Social La Caixa inverteix 36.000 € en projectes benèfics d'Alcoi

La convocatòria d'ajudes per a l'any 2019 ja es troba oberta. Les entitats socials interessades s'han de personar a les oficines de CaixaBank en la nostra localitat.

Sis entitats socials de la nostra ciutat s'han beneficiat enguany dels fons que destina l'Obra Social la Caixa a projectes benèfics, una inversió total que al conjunt de l'estat ascendeix a 520 milions.

La cap d'Àrea de la Caixa en l'Alcoià i el Comtat, Teresa Martínez, ha recordat que les accions de la fundació estan enfocades a pal·liar els principals reptes socials del món. A la roda de premsa per a fer balanç de la inversió en matèria social també ha participat la regidora de Benestar Social, Aroa Mira, qui ha agraït que "la banca s'implique en aquesta mena d'accions".

També han estat presents representants de dues de les entitats socials beneficiàries, la Creu Roja i l'Economat Interparroquial de Càritas, de la mà de Juan Miguel Cortés i Rafael Tortosa respectivament.

Les altres entitats beneficiàries han estat Realment Alcoi, Acovifa, el Trail Solidàri, i l'Associació de familiars i amics de l'alzheimer d'Alcoi i Comarca.