El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’obra Social “La Caixa” lliura 3500 € a l’Associació Comarcal d’ajuda en el tractament contra el Càncer d’Alcoi

L’obra Social “La Caixa” lliura 3500 € a l’Associació Comarcal d’ajuda en el tractament contra el Càncer d’Alcoi / SOLC
Aquest donatiu és per adequar el local on l’associació realitza les seues activitats

L’obra Social “La Caixa” col·labora amb l’Associació Comarcal d’ajuda en el tractament contra el Càncer (SOLC) d’Alcoi fent un donatiu de 3500 € per adequar el local en condicions d’habilitat, dimensions i equipament.

L'Associació Comarcal d'Ajuda en el Tractament contra el Càncer (SOLC) d’Alcoi, rep un donatiu de 3500 € per part de l'Obra Social “La Caixa”, a través de l'oficina de CaixaBank 5042 del El Cami.

Aquest donatiu és per adequar el local on realitzen les seues activitats, creant un espai adequat, quant a condicions d'habitabilitat, dimensions i equipament.

Aquesta col·laboració ha contribuït al fet que el programa “Activitats formatives, terapèutiques i de prevenció/sensibilització dirigit a persones afectades de càncer i els seus familiars”, s'engegue amb les següents activitats gràcies al nou espai que es crearà amb el donatiu: Tallers formatius, coordinació i execució de grups d'Ajuda Mútua, Taller de reducció de l'estrés i emocions positives, taller de musicoteràpia, formació de grups de voluntariat, taller de risoteràpia, taller de mindfullness i relaxació i taller de treballs manuals.