El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'obra 'Un turista se suïcida' guanya per unanimitat el XLIV 'Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi'

Al centre el regidor de Cultura, Raül Llopis, acompanyat a esquera i dreta dels dos últims guanyadors del premi, Sílvia Navarro i Guillem Clua respectivament.

És un treball de la dramaturga Sílvia Navarro Perramon, el millor dels 16 que foren presentats a la XLIV edició del 'Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi'.

Amb l'anunci de la premiada al Teatre Principal també es va escenificar per primera vegada una obra mereixedora del 'Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi' ara fa 22 anys. Es tracta de 'El Segrest de S.M', posada en escena per la companyia alcoiana Bolos Teatre.

Autora premiada

Sílvia Navarro Perramon és una barcelonesa llicenciada en Sociologia i graduada en Direcció i Dramatúrgia a l'Institut del Teatre de Barcelona. A la seua carrera com a directora, dramaturga i guionista destaquen reconeixements com el Premi Mostra't amb l'obra Satèl·lits (2011), així com l'escriptura d'obres com Dues Bales Perdudes (2016) o El tigre de Yuzu per a Kaiseki Teatre (2017). Com a guionista ha treballat a Mama Carlota de El Jueves i Diagonal TV.