El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Localitzat a Xixona un fugitiu internacional

És un home serbi, buscat per les autoritats del seu país per tinença il·lícita d'armes, explosius i municions. Tenia una Ordre Internacional de Detenció i s'amagava a Xixona.

La Policia Nacional ha detingut en una setmana a quatre fugitius internacionals que s'amagaven en la província d'Alacant, i un d'ells molt a prop, a Xixona.

En aquest cas, el fugitiu és un home de nacionalitat sèrbia i 47 anys, que tenia una Ordre Internacional de Detenció per tinença il·lícita d'armes, explosius i munició. Els agents l'han trobat a Xixona gràcies al dispositiu de localització i seguiment del Grup de Fugitius de la Comissaria General, i el Grup I de Crim Organitzat de la Policia Nacional.

4 fugitius internacionals detinguts en una setmana

A més del fugitiu localitzat a Xixona, també s'ha detingut una dona alacantina de 31 anys, buscada a Trieste per una sèrie de robatoris l'any 2005 a aquesta zona italiana, i que ha sigut localitzada a la capital alacantina.

A Torrevella s'ha detingut un suec de 67 anys, buscat per les autoritats holandeses perquè té pendent de complir puna pena de presó de 10 anys per diversos delictes financers.

I a Calp s'ha detingut un polonés de 57 anys buscat a Polònia per robatori amb assalt de morada, destrucció de documents, usurpació d'identitat i tràfic internacionals de béns robats.