El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’ocupació de l’allotjament rural a Alcoi i comarca assoleix el 100% en Setmana Santa

El vicepresident de l’Associació Turisme Alacant Interior, Ramón Reche ha conclòs que des de l’associació esperen que no hagen de trobar-se amb més dificultats

L'allotjament a la ciutat es situa en un 70% i de cara a Festes de Moros i Cristians, les xifres són semblants a les que va haver al 2019, abans de la pandèmia. Hi ha un 100% d'ocupació els primers dies de festes i un 60-70% l'últim dia.

Després de dos anys de pandèmia per fi la mobilitat de les persones torna a la normalitat i s’espera una Setmana Santa de molt de turisme, a la costa però també a l’interior de les comarques.

El vicepresident de l’Associació Turisme Alacant Interior, Ramón Reche, ha assegurat que l’ocupació d’allotjaments rurals per a la Setmana Santa està en quasi un 100%: “Queden molt poques places, el que ha fet que la gent també haja optat per l’allotjament de ciutat, que se situa en un 70%”.

Per a les Festes de Moros i Cristians les xifres són molt semblant a les que va haver en 2019. L’ocupació a la ciutat se situa en un 100% els primers tres dies de les festes i baixa fins a un 60-70% l’últim dia. Els allotjaments rurals estan a un 95%.

Reche ha conclòs que des de l’associació esperen que no hagen de trobar-se amb més dificultats: “Primer vam tindre la covid i ara estem patint la pujada de la llum, els combustibles i les matèries primeres. Hem anat capejant el temporal, però esperem que no s’hàgem de veure en més dificultats”.

A nivell de la Comunitat Valenciana, l'ocupació en els hotels d'interior és d'un 75%, mentre que a la provincia d'Alacant és concretament del 66%.