El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'exposició al voltant d'Alcoi, ‘Mariola eix de Cultura’, ja es pot visitar a la Fundación Mutua Levante

"Mariola eix de Cultura" a la Fundació Mutua Levante d´Alcoi

La exposició es podrà visitar fins al 30 de juliol a la Sala Fundación Mutua Levante

La mostra forma part del programa de la Capitalitat Cultural Valenciana 2021 d´Alcoi i Bocairent i es podrà visitar fins al 30 de juliol

La Capitalitat Cultural Valenciana ha recaigut a Alcoi i Bocairent de forma simultànea. Amb aquest motiu, La Fundació Mutual Levante va tindre la iniciativa de reunir les dos poblacions en una exposició itinerant feta a partir d'elements del patrimoni, la natura, la festa i la tradició amb l’objectiu d’enfortir els lligams entre les respectives societats i obrir camí a una major col•laboració d’entitats e institucions, de persones i comarques amb tantes coses en comú.

La mostra va ser configurada doblement per a ser intercanviada de manera successiva en Alcoi i Bocairent. Durant el mes de maig la presentació va estar exposada a la Sala Joan de Joanes de Bocairent i ara és el torn de la mostra corresponent a Alcoi. 

L'exposició es podrà gaudir a la Sala Fundación Mutua Levante (Plaça Espanya, 16 – Alcoi) fins al divendres 30 de juliol en horari de dimarts a divendres de 10´00 a 13´00 i de 17´00 a 20´00 h.