El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’oficina de Turisme d’Alcoi incrementa en l’11% el nombre d’atencions

L’oficina de Turisme d’Alcoi incrementa en l’11% el nombre d’atencions / ARA
Des de la regidoria de Turisme es pretén evitar una marcada estacionalitat de les visites

La Tourist Info d’Alcoi incrementa en un 11% les atencions durant el 2017 i no volen una estacionalitat de les visites

La Tourist Info d’Alcoi va saber fa tres mesos que era la tercera oficina de turisme que millor tracte telefònic dispensava a la Comunitat Valenciana, i ara se sap que el volum d’atencions va incrementar l’any passat un 11,67% respecte a 2016.

En els mesos on s’ha notat més l’increment han sigut, abril, amb les seues festes de Moros i Cristians amb 8.473; setembre, gràcies al rotund èxit de la I Fira Modernista, amb 3.605; i desembre tercer, amb la festivitat nadalenca amb 3.438.

Les atencions més habituals són les presencials amb 29.305, seguides per les telefòniques amb 1.710, per correu electrònic, 350 i correu ordinari 7.

I altra classificació és la de gent local i turistes, tant estatals com estrangers. En aquest sentit, són els estatals amb 17.704 aquells que més sol·liciten els serveis de l’oficina de turisme, seguits pels locals, 10.541, i els estrangers 3.127.

La regidoria de Turisme pretén evitar una marcada estacionalitat de les visites. A més, Lorena Zamorano ha presentat el nou cicle de rutes 'Descobreix Alcoi', unes visites que pretenen, al llarg de tot l’any, fer valdre el patrimoni artístic, natural i històric de la ciutat.