El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Oficina de Turisme d'Alcoi revalida la 'Q' de qualitat

Oficina de Turisme d'Alcoi.

De les 213 oficines existents a la Comunitat Valenciana només 28 ostenten la Q de qualitat turística, 9 a la província d'Alacant i Castelló respectivament i 10 en la de València. 

Alcoi renova el seu compromís amb la qualitat turística, i és que la seua oficina de turisme -Tourist Info Alcoi- ha passat satisfactòriament l'auditoria del Sistema de gestió de qualitat 'Q'.

Són ja 9 anys des que es va passar la primera auditoria conforme a les Normes de Qualitat Turística de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) amb la finalitat d'assegurar el màxim nivell de qualitat en la prestació dels serveis que ofereix. De les 213 oficines existents a la Comunitat Valenciana només 28 ostenten la Q de qualitat turística, 9 a la província d'Alacant i Castelló respectivament i 10 en la de València. 

'Tourist Info Alcoi' és l'oficina de turisme situada en la Plaça d'Espanya que depén de l'Ajuntament d'Alcoi a través de Turisme Comunitat Valenciana. La seua activitat principal és prestar un servei d'informació turística, bé en destinació, bé a distància: per telèfon, correu postal i electrònic, xarxes socials, als turistes que ho demanden.