El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

L'Oficina de Turisme d'Alcoi revalida la 'Q' de qualitat

Oficina de Turisme d'Alcoi.

De les 213 oficines existents a la Comunitat Valenciana només 28 ostenten la Q de qualitat turística, 9 a la província d'Alacant i Castelló respectivament i 10 en la de València. 

Alcoi renova el seu compromís amb la qualitat turística, i és que la seua oficina de turisme -Tourist Info Alcoi- ha passat satisfactòriament l'auditoria del Sistema de gestió de qualitat 'Q'.

Són ja 9 anys des que es va passar la primera auditoria conforme a les Normes de Qualitat Turística de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) amb la finalitat d'assegurar el màxim nivell de qualitat en la prestació dels serveis que ofereix. De les 213 oficines existents a la Comunitat Valenciana només 28 ostenten la Q de qualitat turística, 9 a la província d'Alacant i Castelló respectivament i 10 en la de València. 

'Tourist Info Alcoi' és l'oficina de turisme situada en la Plaça d'Espanya que depén de l'Ajuntament d'Alcoi a través de Turisme Comunitat Valenciana. La seua activitat principal és prestar un servei d'informació turística, bé en destinació, bé a distància: per telèfon, correu postal i electrònic, xarxes socials, als turistes que ho demanden.