El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Oficina de Turisme d'Alcoi torna a obtenir la 'Q' de Qualitat Turística

Tourist Info d'Alcoi, ubicada a la Plaça d'Espanya.

Aquest segell ha sigut revalidat des del 2011 per l'oficina alcoiana, la qual és una de les 27 que a tot el País Valencià ha rebut la menció.

La d'Alcoi és una de les dues úniques oficines de Turisme de l'interior de la província en obtenir aquest reconeixement. El segell és atorgat per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i garanteix els màxims estàndards de qualitat en totes les àrees d’una oficina de turisme.

Aquest segell ha sigut revalidat des del 2011 per l'oficina alcoiana, la qual és una de les 27 que a tot el País Valencià ha rebut la menció. Per províncies, 10 localitats d'Alacant han rebut la 'Q', per 9 respectivament a les províncies de Castelló i València.

La ‘Q’ certifica l’excel·lència en termes de direcció, d’acollida i atenció al client, d’aprovisionament i màrqueting, així com d’infraestructures i manteniment. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, afirma que "el reconeixement ajuda enormement a millorar la competitivitat d’Alcoi com a destinació turística, ja que es tracta de la norma de qualitat de major rang al sector".

Cal recordar també que Alcoi, en la seua aposta per la qualitat com a destinació, forma part també del ‘Sistema de Calidad Turística en Destino’ (SICTED), integrat per empreses privades i entitats públiques del sector turístic entre les quals destaquen museus, allotjaments, restaurants, infraestructures turístiques, teatres...