El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Oficina del Centre d'Alcoi una nova forma d'assessorament

L'Oficina del Centre d'Alcoi ja ha atés presencialment a més de 120 persones. Resolent dubtes i problemes dels ciutadans i veïns.

L'Oficina del Centre d'Alcoi, que es situa al mateix bloc on es troba l'Oficina de Comerç, és un espai on s'atenen als ciutadans i veïns que tinguen qualsevol dubtes que tinguen a veure amb el centre de la ciutat. I per ara, ja ha atés a més de 120 persones de manera presencial, uns números que demostren la implicació per part de l'oficina amb l'objectiu d'ajudar als ciutadans d'Alcoi.

Una de les accions que cal destacar és "Ací en el centre", que es va començar l'any 2018 i que ha tingut el treball de donar una imatge quasi de marca a tot el que és el centre, i no sols això, sinó que també ha fet tot el possible per tal de donar una reurbanització tant del carrer Sant Francesc com de la Plaçeta Ramon i Cajal.

A més a més, s'ha fet assessorament personals a totes les persones interessades en obrir negocis al centre, per tal de tornar a donar-li la vida comercial que ja va tindre i per cosa que ha sigut reconegut durant molts anys.

En el primer semestre del 2019, l’Oficina del Centre també ha desenvolupat una important tasca. D’una banda, s’han atés presencialment 21 interessants en la nova convocatòria d’ajudes per obrir negocis al centre i, d’altra, s’ha assessorat 23 emprenedors. Per tant, des de la seua creació, a les seues instal·lacions han passat 127 persones a les quals s’ha atés de manera presencial. I inclús l'Oficina del Centre també ha volgut donar suport a la creació dels aparcaments intel·ligents en les zones de Verge Maria, Sant Miquel i Torre de les Maçanes.

Per últim, cal nomenar la "Red Comercio Amigos", un canal directe entre l'oficina i els comerciants per tal de resoldre qualsevol problema o dubte de manera immediata.

Vanessa Moltó, edil delegada de la regidoria de Comerç es mostra satisfeta i menciona que "podem dir que en tot aquest temps hem complit els objectius amb els quals es va crear l’oficina, fent pràcticament totes les accions que l’estratègia plantejava: suport en la tramitació d’ajudes, atenció personalitzada a empresaris, gestionar la incorporació de nous operadors en el
centre, gestionar les accions de dinamització comercial, coordinar accions conjuntament amb altres entitats implicades al barri, ser punt d’informació i trobada de les diferents accions que es desenvolupen propiciant la participació activa i canalitzant suggeriments i idees..."
.

Per ara queda esperar i vore com van evolucionant, però aquest tipus de moviments sempre són ben rebudes, sobretot si es tracta de donar una nova vida a un lloc tan volgut com el centre d'Alcoi.